Webshop Modern Golf Coaching

 • CadeauBon

  CadeauBon (1)

    Cadeaubonnen zijn een leuk cadeau voor fervente golfers. Geef samen een cadeau waar iemand iets aan heeft. Als jij een cadeaubon koopt, spreken wij af wanneer en waar jij hem krijgt.
 • Golfclinics

  Golfclinics (6)

  Maak kennis onze  GolfClinics. De golfclinics hebben één ding gemeen, het draait om plezier en lachen. Laat ons jou overtuigen. Al onze clinics zijn inclusief leenclubs en balletjes. Horeca wordt na aankoop in overleg geregeld. De Golfclinics duren in totaal langer ivm ontvangst, eventuele pauze(s) en afsluiting. De vermelde uren zijn de uren die aan golf worden besteed. Onze Golfclinics…
 • Golfles

  Golfles (5)

  Golflessen Golflessen die jou beter gaan maken en ervoor zorgen dat jij meer plezier hebt op de golfbaan. Hele bijzondere lessen op het gebied van awareness. Als jij niet weet wat Awareness is, is het heel belangrijk dat jij snel komt. Awareness is vrij vertaald "Bewustwording". Jij gaat hierdoor beter golfen.
 • Golfstart

  Golfstart (8)

  Golfstart Golfstart is voor deelnemers die willen leren golfen. De eerste fase is Golfstart 1 voor baanpermissie. Dit zijn 4 lessen van 1,5 uur De tweede fase is Golfstart 2 van baanpermissie naar het Golfvaardigheidsbewijs. Dit zijn 3 lessen van 1,5 uur en daarbij het theorie-examen. Golfstart 3 is een 10 weekse cursus die van beginner leidt naar het golfvaardigheidsbewijs.