Bunker

Voor veel golfers zijn bunkers een angstaanjagend fenomeen. Ten eerste zou er alles aan gedaan moeten worden om via course-management de hole zo te spelen dat de bunkers uit het spel gehaald worden. Je gaat ballen uit greenside- en uit fairwaybunkers leren slaan zodat het verlies aan slagen beperkt blijft.

Mocht het dan toch nog gebeuren dat een bal in de bunker komt dan begint vaak de twijfel op te steken. Dit moet te allen tijden voorkomen worden. De juiste aanpak is met vertrouwen de bunker te betreden en de bal er “gewoon” uit te slaan. Geen streep in het zand waar jouw club het zand in moet maar een superlogische aanpak die garant staat voor succes. De streep in het zand is niet goed voor jouw pogingen om de bal uit de bunker te slaan.  

Als jij de bal regelmatig vanuit een green-side bunker over de green jaagt in plaats van met een doffe plof te laten landen op de green is deze Experience precies wat jij zoekt. Reken voor eens en voor altijd af met de angst voor iets dat goed te leren valt. Je kunt dan met vertrouwen de bunker betreden en het verhoogt het vertrouwen in je gehele spel.

Het vertrouwen en gevoel dat jij de bal eruit slaat in zacht en hard zand gaan wij in deze Experience opbouwen.

Jij gaat zelf met minimale aanwijzing zelf een oplossing bedenken voor het uit de bunker slaan van een ingebedde bal. Dat is de kracht van de Bunker Experience.

Na de Experience gaan wij van deze ligging niet meer schrikken. Jij slaat hem er gewoon uit

De drie liggingen in de bunker met zacht, hard en ingebed in zand komen aan de orde

Bunker Experience

Bel 02628555051 bij vragen over de Bunker Experience