Modern Golf Coaching brengt putten dichter bij jou als mens.

 

  • Het traditioneel(oog boven de bal) oplijnen in setup is lang niet zo belangrijk als wordt gedacht.
  • positie van jouw oog boven de bal kan van een putt een mislukking maken.
  • Kijken naar de lijn(oplijnen) waarin de bal moet vertrekken wordt aantoonbaar ondergeschikt gemaakt aan een andere methode die voor mensen beter werkt  

Vind jij ook dat een van jouw ogen boven de bal moet zitten? Dat is dan heel vervelend want dat kan in veel gevallen de puttstroke verpesten. Bij Modern Golf Coaching vind jij geen putting-mirror maar wel een pinpoint laser hulpmiddel dat op een speciale manier gebruikt wordt. 

Modern Golf Coaching gaat aan jou uitleggen waarom jouw putts beter kunnen. Dit zal voor een heel klein deel op het technische vlak en voor een heel groot deel op het menselijke vlak zijn. Dit is dan ook de reden dat Iedereen het kan.

Putting Experience

Wil jij ook dat jouw ballen er zo bij komen te liggen na de eerste putt
bel 0628555051 bij vragen

Bij Modern Golf Coaching wordt jou geleerd hoe je de beste putt resultaten kunt behalen. Biomechanische eigenschappen zijn leidend.

Voor alles dat aangeleerd wordt een duidelijke verklaring gegeven van het waarom. Dit betekent ook dat je het morgen of over een jaar nog steeds niet vergeten bent omdat het goed bij jouw als mens past.

Er kan ook aan greenreading worden gewerkt en worden zaken uitgelegd die er toe leiden dat het mikpunt rond de hole wordt gevonden.
Omdat jouw slag naar de green en de positie van de bal op de green bepaalt hoe groot jouw kans is op uitholen wordt ook daaraan aandacht besteed. 

Je gaat aan de hand van de data van een putt-tablet inzien dat jouw putt-stroke heel veel beter is geworden.

Master-Class Putten


Wil jij korte putts met meer zelfvertrouwen spelen en vaker uitholen?
Verbazing wekken bij jouw flightgenoten?
Wil jij in de toekomst minder putts op een ronde van 18 holes maken?
Een investering van 6 uur die jouw golfleven lang voordeel blijft opleveren
Challenge